Karin Hemzelius frisör hårfint

Karin Hemzelius

Ägare & Frisör

Hej! Jag heter Karin och är en av ägarna av Hårfint. Jag har gesällbrev (vårt yrkesbevis) och är behörig frisör med frisörlicens. Jag älskar att se kundernas lycka efter en behandling och min största passion är färg i alla dess former. Boka tid online redan idag

Jag bor i en liten by en bit ifrån Svedala och när jag inte är på salongen och gör vid mina härliga kunder hittar ni mig i stallet eller på gymmet. Boka tid online redan idag!

Emelie Lindén frisör hårfint

Emelie Lindén

Ägare & Frisör

Hej! Jag heter Emelie och är en av ägarna av Hårfint. Jag har gesällbrev(vårt yrkesbevis) och är behörig frisör med frisörlicens. Jag tycker om att klippa alla typer av frisyrer men har en förkärlek för långa hår som är färgade med finess för att skapa ett naturligt resultat.

Jag bor i Svedala med min familj och förutom att göra mina kunder fina i håret så har jag ett stort intresse av träning.

Öppettider

Måndag

9:00 – 18:00

Onsdag

9:00 – 20:00

Fredag

9:00 – 18:00

Tisdag

9:00 – 19:00

Torsdag

9:00 – 19:00

Lördag

9:00 – 15:00

Söndag

Stängt

Vi har en ingång utan trappor i gränden mellan Hårfint och Hemköp. Ring på ringklockan på framsidan så kommer vi och öppnar / hjälper er.

Välkommen att kontakta oss

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter, klicka här

Rulla till toppen